Cookie- og persondatapolitik
hos Jensens Bøfhus

Når du besøger jensens.com, clubjensens.dk, take-away.dk samt spiller med i vores spil på app.leadfamly.com, indsamler Jensens Bøfhus A/S og DANSKE FAMILIERESTAURANTER A/S
(CVR-nummer 81684316) information om din færden på vores hjemmeside(r).

Disse informationer bruges til at forbedre din oplevelse, vurderer brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden jensens.com og til at understøtte vores markedsføring af tilbuddene fra Jensens Bøfhus og Danske Familierestauranter.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden (se vejledning klik her).

Herunder kan du læse uddybende om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne; hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvordan du kontakter Jensens Bøfhus A/S vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af oplysninger på jensens.com og tilhørende domæner (nævnt i første afsnit af denne tekst) sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via hjemmesiden foretages behandling af personoplysninger, som ikke er offentligt tilgængelige, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven.

Cookies
Hjemmesiden jensens.com anvender cookies. Cookies er en tekstfil som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende enhed. Formålet er at genkende enheden, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning klik her.

Bemærk, hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du desuden risikere at hjemmesiden ikke vil fungere optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Brug af personlige oplysninger
Personlige oplysninger er alle slags informationer, der kan henføres direkte til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af hjemmesidens indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som medlem eller abonnent af Jensens Bøfhus’ loyalitetsprogram Club Jensens, booker bord online eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved et køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Vi bruger cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Dit samtykke gælder for jensens.com og de hertil relaterede domænenavne/sider, der administreres af Jensens Bøfhus A/S (se første afsnit øverst i teksten).

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår forskellige informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger og tredjeparts cookies
Jensens.com bruger en række tredjeparts services på hjemmesiden: Meta (herunder Facebook og Instagram), Google, Bord i Byen og Playable. Disse tredjepartskomponenter bevirker, at indehaveren af disse, kan modtage tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke undersider du besøger på jensens.com. Disse services bruger også cookies. Bemærk at du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser. Personoplysninger afgives ikke til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil.

Bemærk, hvis du samtidig med dit besøg på jensens.com er logget på fx Facebook eller Google, så er det muligt for Facebook og Google at henføre disse data til din profil. Den behandling som indehaveren af tredjepartskomponenter kan foretage på den baggrund, ligger uden for Jensens Bøfhus’ kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig som besøgende på hjemmesiden og indehaveren af tredjepartskomponenterne.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på Jensens Bøfhus’ vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jensens Bøfhus anvender kun databehandlere i EU.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med beskyttet adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og
vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende. Det gør vi for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Der kan aldrig garanteres en 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Når data sendes
og opbevares elektronisk, indebærer det en potentiel risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende.

Den ekspanderende udvikling og brug af digitale værktøjer betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Du kan altid se hvornår retningslinjerne senest er opdateret, nederst på denne side. I tilfælde af væsentlige ændringer informeres det tydeligt på hjemmesiden.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, i et almindeligt format. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@jensens.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Jensens Bøfhus A/S
Læssøegade 215
5230 Odense M

Tlf.: 70 30 40 50
E-mail: info@jensens.com

Opdateret: 14. oktober 2022

Bestil Take Away
Book bord
Find restaurant
Indtast adresse, postnr. eller by
Jensens Bøfhus Aalborg City Syd
9200 Vandmanden 2
Åbningstider:
Mandag - Torsdag11:00 - 20:00
Fredag - Lørdag11:00 - 21:00
Søndag11:00 - 20:00
Læs mere
Jensens Bøfhus Aalborg Nytorv
9000 Østerågade 19
Åbningstider:
Mandag - Torsdag11:00 - 20:30
Fredag - Lørdag11:00 - 21:00
Søndag12:00 - 20:00
Læs mere
Jensens Bøfhus Aarhus
8000 Rosenkrantzgade 23
Åbningstider:
Mandag - Torsdag11:30 - 21:00
Fredag - Lørdag11:30 - 21:30
Søndag11:30 - 20:30
Læs mere
Jensens Bøfhus Aarhus Tilst
8381 Tilst Århus
Åbningstider:
Mandag - Torsdag11:30 - 21:00
Fredag - Lørdag11:30 - 21:30
Søndag11:30 - 21:00
Læs mere
Jensens Bøfhus Esbjerg Nord
6715 Stormgade 155
Åbningstider:
Mandag - Torsdag11:30 - 20:30
Fredag - Lørdag11:30 - 21:30
Søndag11:30 - 20:30
Læs mere
Jensens Bøfhus Waves
2670 Greve, Waves
Åbningstider:
Mandag - Onsdag11:00 - 20:00
Torsdag - Lørdag11:00 - 21:00
Søndag11:00 - 20:00
Læs mere
Jensens Bøfhus Herning
7400 Herning
Åbningstider:
Mandag - Torsdag10:00 - 20:30
Fredag - Lørdag10:00 - 21:30
Søndag10:00 - 20:30
Læs mere
Jensens Bøfhus Hillerød
3400 Hillerød
Åbningstider:
Mandag - Søndag11:30 - 21:00
Læs mere
Jensens Bøfhus Holbæk
4300 Holbæk
Åbningstider:
Mandag - Søndag11:30 - 21:00
Læs mere
Jensens Bøfhus Holstebro
7500 Holstebro
Åbningstider:
Mandag - Torsdag11:30 - 20:00
Fredag - Lørdag11:30 - 21:00
Søndag11:30 - 20:00
Læs mere
Jensens Bøfhus Horsens
8700 Horsens
Åbningstider:
Mandag - Torsdag11:30 - 20:30
Fredag - Lørdag11:30 - 21:30
Søndag11:30 - 20:30
Læs mere
Jensens Bøfhus Kolding Storcenter
6000 Kolding Storcenter
Åbningstider:
Mandag - Torsdag11:00 - 21:00
Fredag - Lørdag11:00 - 22:00
Søndag11:00 - 21:00
Læs mere
Jensens Bøfhus Axeltorv
1609 København
Åbningstider:
Mandag - Søndag11:30 - 21:00
Læs mere
Jensens Bøfhus Vesterbrogade
1620 København
Åbningstider:
Mandag - Torsdag11:30 - 22:00
Fredag - Søndag11:30 - 22:30
Læs mere
Jensens Bøfhus Odense, Læssøegade
5230 Odense
Åbningstider:
Mandag - Søndag12:00 - 21:00
Læs mere
Jensens Bøfhus Odense, Rosengårdcentret
5220 Ørbækvej 75 Grøn Gade
Åbningstider:
Mandag - Søndag10:00 - 21:00
Læs mere
Jensens Bøfhus Randers
8900 Rådhusstræde 3-5
Åbningstider:
Mandag - Torsdag11:00 - 20:30
Fredag - Lørdag11:00 - 21:30
Søndag11:00 - 20:30
Læs mere
Jensens Bøfhus Silkeborg
8600 Silkeborg
Åbningstider:
Mandag - Torsdag11:30 - 20:30
Fredag - Lørdag11:30 - 21:30
Søndag11:30 - 20:30
Læs mere
Jensens Bøfhus Svendborg
5700 Svendborg
Åbningstider:
Mandag - Torsdag11:30 - 20:00
Fredag - Lørdag11:30 - 21:00
Søndag11:30 - 20:00
Læs mere
Jensens Bøfhus Sønderborg
6400 Sønderborg
Åbningstider:
Mandag - Torsdag11:30 - 20:00
Fredag - Lørdag11:30 - 21:00
Søndag11:30 - 20:00
Læs mere
Jensens Bøfhus Viborg
8800 Viborg
Åbningstider:
Mandag - Torsdag11:30 - 20:30
Fredag - Lørdag11:30 - 21:30
Søndag11:30 - 20:30
Læs mere