Retningslinjer for informasjonskapsler og personvern hos Jensens Bøfhus

Når du besøker jensens.com, og spiller spillet vårt på app.leadfamly.com, samler Jensens Bøfhus A/S og DANSKE FAMILIERESTAURANTER A/S (CVR-nummer 81684316) opplysninger om besøket ditt på vår(e) nettside(r). Disse opplysningene brukes til å forbedre brukeropplevelsen din, vurdere bruken av de enkelte elementene på nettstedet jensens.com og til å underbygge vår markedsføring av tilbudene fra Jensens Bøfhus og Danske Familierestauranter.

Hvis du ikke ønsker at det skal samles inn opplysninger, bør du slette informasjonskapslene dine og avstå fra videre bruk av nettstedet (klikk her for å se instruksjoner).

Nedenfor kan du lese mer om opplysningene vi samler inn, hvordan vi behandler opplysningene; hva vi bruker dem til, hvem som har tilgang til opplysningene og hvordan du kontakter Jensens Bøfhus A/S vedrørende informasjonskapsler og personvernregler.

Innsamlingen av opplysninger på jensens.com og relaterte domener (nevnt i første avsnitt i denne teksten) skjer innenfor rammen av gjeldende lovgivning. Hvis det foretas behandling på nettstedet
av personopplysninger som ikke er offentlig tilgjengelige, vil behandlingen skje i henhold til personopplysningsloven.

Informasjonskapsler
Nettstedet jensens.com bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler er tekstfiler som lagres på din datamaskin, mobil eller lignende enhet. Hensikten er å gjenkjenne enheten, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Ingen personopplysninger lagres i våre informasjonskapsler, og de kan ikke inneholde skadelig kode som f.eks virus. Det er mulig å slette eller blokkere informasjonskapsler.
Klikk her for å se instruksjoner.

Merk at dersom du sletter eller blokkerer informasjonskapsler, kan du også risikere at nettsiden ikke fungerer optimalt og at det er innhold du ikke får tilgang til.

Bruk av personopplysninger
Personopplysninger er enhver form for informasjon som direkte kan tilskrives deg. Når du bruker nettstedet vårt, samler vi inn og behandler en rekke slik informasjon. Dette skjer f.eks. ved alminnelig tilgang til nettstedets innhold dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller spørreundersøkelser, registrerer deg som medlem eller abonnent på Jensens Bøfhus sitt lojalitetsprogram Club Jensens, bestiller bord på nett eller gjør et kjøp via nettsiden.

Vi samler inn og behandler vanligvis følgende typer opplysninger: En unik ID og tekniske opplysninger om datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen, IP-adresse, geografisk plassering og hvilke sider du klikker på (interesser). I den grad du selv gir uttrykkelig samtykke til dette og selv legger inn opplysningene, behandles også følgende: Navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsinformasjon. Dette vil typisk være i forbindelse med opprettelse av innlogging eller ved et kjøp.

Sikkerhet
Vi behandler personopplysningene dine sikkert og konfidensielt i samsvar med gjeldende lovgivning, inkludert personvernforordningen og den danske databeskyttelsesloven.
Dine opplysninger vil kun bli brukt til formålet de ble samlet inn for, og vil bli slettet når dette formålet er oppfylt eller ikke lenger er relevant.
Vi har iverksatt tekniske og organisatoriske tiltak mot at opplysningene dine utilsiktet eller ulovlig blir slettet, publisert, tapt, forringet eller blir kjent for uvedkommende, misbrukes eller på annen måte behandles i strid med loven.

Formål
Vi bruker informasjonskapsler for å føre demografisk og brukerrelatert statistikk. På denne måten får vi mulighet til å tilpasse og lage innhold og tjenester som matcher dine og andre brukeres interesser og ønsker. Ditt samtykke gjelder jensens.com og tilhørende domenenavn/sider som administreres av
Jensens Bøfhus A/S (se første avsnitt øverst i teksten).

Lagringsperiode
Opplysningene lagres i den tidsperioden loven tillater, og vi sletter dem når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger av opplysningenes art og bakgrunnen for lagring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når forskjellige typer opplysninger slettes.

Utlevering av opplysninger og tredjeparts informasjonskapsler
Jensens.com bruker en rekke tredjepartstjenester på nettstedet: Meta (inkludert Facebook og Instagram), Google, Bord i Byen og Playable. Disse tredjepartskomponentene gjør at eieren av disse kan motta tekniske data om din nettleser, IP-adresse og hvilke undersider du besøker på jensens.com. Disse tjenestene bruker også informasjonskapsler. Merk at du kan velge å avvise tredjeparts informasjonskapsler i nettleseren din. Personopplysninger vil ikke bli gitt videre til tredjeparter, med mindre du selv uttrykkelig gir samtykke til dette.

Vær oppmerksom på at hvis du er logget på for eksempel Facebook eller Google samtidig som du besøker jensens.com, er det mulig for Facebook og Google å tilskrive disse dataene til profilen din. Behandlingen som eieren av tredjepartskomponenter kan utføre på det grunnlaget, er utenfor Jensens Bøfhus sin kontroll og er utelukkende et forhold mellom deg som besøkende på nettstedet og eieren av tredjepartskomponentene.

Vi bruker også en rekke tredjeparter til å lagre og behandle data. Disse behandler kun informasjon på vegne av Jensens Bøfhus og kan ikke bruke den til egne formål.

Formidling av personopplysninger som navn og e-post osv. vil kun skje dersom du gir samtykke til det. Jensens Bøfhus bruker kun databehandlere i EU.

Beskyttelse av personopplysninger
I henhold til lovgivningen skal dine personopplysninger oppbevares sikkert og fortrolig. Vi lagrer personopplysningene dine på servere med beskyttet tilgang, som er plassert i kontrollerte fasiliteter, og
våre sikkerhetstiltak kontrolleres fortløpende. Vi gjør dette for å avgjøre om brukeropplysningene våre håndteres på riktig måte, samtidig som vi tar hensyn til dine rettigheter som bruker.

100 prosent sikkerhet ved dataoverføringer via Internett kan aldri garanteres. Når data sendes
og lagres elektronisk, medfører det en potensiell risiko for at andre urettmessig tiltvinger seg tilgang til opplysningene. Innsendingen av dine personopplysninger skjer således på egen risiko. Personopplysninger slettes eller anonymiseres fortløpende.

Den økende utviklingen og bruken av digitale verktøy gjør at det kan bli nødvendig å gjøre endringer i vår behandling av personopplysninger. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre disse retningslinjene for behandling av personopplysninger. Du kan alltid se når retningslinjene sist ble oppdatert nederst på denne siden. Ved vesentlige endringer vil dette bli tydelig kommunisert på nettsiden.

Innsyn og klager
Du har rett til å bli informert om hvilke personopplysninger vi behandler om deg i et standardformat. Du kan også når som helst protestere mot bruk av opplysningene. Du kan også trekke tilbake samtykket ditt til at opplysninger om deg skal behandles.

Dersom opplysningene som behandles om deg, er feil, har du rett til å få dem rettet eller slettet. Forespørsler om dette kan rettes til: info@jensens.com. Dersom du ønsker å klage på vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet til å kontakte Datatilsynet.

Hvis du ikke lenger ønsker at vi skal behandle personopplysningene dine, eller du vil at vi skal begrense behandlingen av personopplysningene, kan du også sende oss en forespørsel om dette til den ovennevnte
e-postadressen.

Utgiver
Nettstedet eies og publiseres av:

Jensens Bøfhus A/S
Læssøegade 215
5230 Odense M

Tlf.: +45 70 30 40 50
E-post: info@jensens.com

Oppdatert: 14. oktober 2022

Bestill Take Away
Bestill bord
Find restaurant
Indtast adresse, postnr. eller by
Jensens Bøfhus Stortingsgata
0158 Oslo
Åpningstider:
Mandag - Onsdag12:00 - 22:00
Torsdag11:00 - 22:00
Fredag - Lørdag11:00 - 23:00
Søndag12:00 - 20:00
Les mer